Om Vestfold Renhold  

Vi er en erfaren bedrift som er glad i arbeidet vårt. For å gjøre deg fornøyd er det et mål for oss å lage enkle og ukompliserte avtaler. Som en av få rengjøringsbedrifter tilbyr vi bindingsfrie avtaler for våre kunder. Det innebærer at du når som helst kan si opp din avtale med oss, dersom du av ulike grunner ikke lenger skulle ha behov for våre tjenester. Som bedrift har vi derimot binding ovenfor våre kunder og du vil derfor kunne stole på at vi holder våre avtaler.

Vi ønsker at du tar kontakt med oss og forteller hva du trenger i ditt hjem, din arbeidsplass eller i ditt prosjekt. Vi kan komme så ofte du ønsker, enten det dreier seg om et prosjekt eller på ukebasis. På den måten kan vi skreddersy en ordning som fungerer for deg. Du vil finne mer spesifisert informasjon om våre tjenester under fanene ”privat” og ”bedrift” her på våre hjemmesider. Du vil også oppdage at vi tilbyr svært rimelige priser.

Våre ansatte

Fordi vi er en sosialt ansvarlig bedrift, er vi opptatt av å ivareta våre ansattes trivsel og arbeidsbetingelser. Vi samarbeider med myndighetene og alle våre ansatte har gode og forskriftsmessige arbeidsvilkår. Du kan alltid stole på at vårt rengjøringspersonell er godt kvalifisert og faglig oppdaterte for den jobben de utfører.

Om trollet og vår filosofi

Du har sikkert lagt merke til at det alltid er noen hjemme hos deg eller på arbeidsplassen din, som roter. Masing og kjefting har liten eller ingen effekt på familiemedlemmer eller kollegaer. Vi har funnet ut hvorfor; det er trollene. Alle vet at disse morsomme og mystiske vesenene bor blant oss mennesker. Det beste de vet er å skape problemer, gjøre narr av mennesker og gjemme seg for oss. Likevel har vi alle sett og opplevd sporene etter dem på nært hold.

Du finner en vask full av kafferester, en skitten dusj, en skitten vinduskarm eller et vindu pyntet med håndavtrykk. Et teppe dekket med sand, flekker på gulvet, spor av søle på gulvet, samling av støv i hjørnene... Alt dette er spor etter troll og narrestrekene deres.

Alle liker å ha det rent og pent rundt seg, men dessverre rekker ikke alltid verken tiden eller energien til. Noen ganger kan også helse og alder gjøre at vi ikke lenger har mulighet for å holde omgivelsene våre så rene og ryddige som vi skulle ønske.

For andre er det ett spørsmål om prioriteringer. Hvis du ankommer en ren og ryddig arbeidsplass, kan du bruke energien din på den jobben du er ansatt for å gjøre. Det er ikke bare en fordel for deg, men også for arbeidsplassen din.

Du kan også forestille deg at du kommer sliten og trøtt hjem etter endt arbeidsdag. Det siste du har lyst til er vel å bruke dagen din på å rydde opp etter gårsdagen? Du åpner døra til hjemmet ditt. Det lukter nyvasket og rent. Søpla er tømt og badet er vasket. Du kan sette deg ned og slappe av, eller bruke tiden din til familien eller fritidsaktiviteter.

Noen ganger er det større prosjekter som krever en innsats. Det kan være opprydning og rengjøring av en byggeplass, julerengjøringen eller det kan være flytting. Det er alltid mye å skulle holde orden på under slike prosjekter. Rengjøring kommer ofte nederst på prioriteringslisten.

Vi i "VestfoldRenhold" er profesjonelle trolljegere. La oss rengjøre og fjerne rotet etter trollene. På den måten sparer du både tid og energi som du heller kan bruke på positive ting som er viktige for deg. Med færre bekymringer er livet verdt å glede seg til!